Falando sobre o blog

Minha foto
Oulu, Finland
Olá. Meu nome é Eliel Vargas. Pastor. Casado, pai de uma linda filha. Gaúcho de nascimento e cidadão do mundo por chamado e escolha. Atualmente moro na Finlândia, onde pode ser a "Terra do fim" ou a "Terra do começo".

5.5.13

Krokotiili



Ranskalainen Rene Lacoste oli paras tenniksenpelaaja 1920-luvun lopulla. Hän oli hyvin menestyksekäs ja voitti monia mestaruuksia uransa aikana.

Jatkuvista voitoista johtuen hänen ystävänsä antoivat lempinimen ”Krokotiili”. Termi oli hyvin sopiva, kun katsoi hänen tyyliään otteluissa.

Kerran Lacoste kirjaili pienen krokotiilin tennisasuunsa.  Jonkin ajan kuluttua hän laittoi saman merkin paitakokoelmaan ja symbolista tuli maailmankuulu.

Sillä välin kun tuhannet ihmiset käyttivät krokotiilipaitoja, merkillä oli suurempi merkitys Lacosten ystäville, jotka tiesivät sen alkuperän ja merkityksen.

Jos joku kysyi Lacostelta miksi hän käytti krokotiilisymbolia, hän hymyili ja sanoi yksinkertaisesti: ”Ystäväni tietävät”.

Ajatelkaamme Ristiä. Jeesuksen aikaan se oli rangaistuksen ja kirouksen väline. Mikä tarkoitti roomalaista rangaistusta, muuttui kristinuskolle ja Jeesuksen ystäville joksikin erityiseksi ja hyvin tärkeäksi.



Jeesus sanoi seuraajilleen: ”En minä sano teitä enää palvelijoiksi.... Minä sanon teitä ystävikseni” Joh. 15:15

Entä mitä risti sinulle merkitsee? Jos sitä kysyttäisiin Jeesukselta, hän voisi vastata: ”Minun ystäväni tietävät!”

Ja niin täyttyi Raamatun sana: ”Abraham uskoi Jumalan lupaukseen, ja Jumala katsoi hänet vanhurskaaksi” ja hän sai nimen Jumalan ystävä” Jaakobin 2:23

Nenhum comentário:

Postar um comentário